Com a cas pioner en l’educació a Catalunya i Espanya, en Saturdays.ai han renovat l’acord amb Escola Joan XXIII — EsitFP per segon any consecutiu. L’objectiu de l’acord és continuar formant als alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances en intel·ligència artificial.

Per segon any, Miguel Guerrero, està formant als alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances perquè coneguin la intel·ligència artificial i sàpiguen aplicar-la als seus treballs de final de cicle. Igual que en la resta dels nostres cursos d’intel·ligència artificial com a AI Saturdays o FridAIs, la metodologia és a través de projectes pràctics per a saber aplicar-los en casos reals. No hi ha millor forma que aprendre jugant (learnbydoing).
El primer any es van formar un total de 25 alumnes i enguany altres 25, amb projectes tan interessants com programar un chatbot per a consultar dubtes sobre fisioteràpia, un recomendador de tes o una emissora de hip-hop personalitzada als gustos de cada oïdor. I és que la intel·ligència artificial està en el nostre dia a dia i cada vegada influeix més en les nostres decisions. Amb aquests grans resultats, no dubtem que hi hagi una tercera o quarta edició.

#AI4Schools