window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-92023650-1');

Clickedu       Moodle       qBid

Clausura curs Càritas

Clausura curs Càritas

Càritas Diocesana de Tarragona ha celebrat la Clausura del curs d’auxiliar de muntatge i manteniment d’equips elèctrics i electrònics

Càritas Diocesana de Tarragona ha celebrat la clausura del curs d’auxiliar de muntatge i manteniment d’equips elèctrics i electrònics a l’Escola Joan XXIII – EsitFP de Bonavista. Aquest curs ha estat complementat amb les formacions de curs de de manipulació de càrregues amb toros elevadors impartit per Novatècnica, centre de formació i el curs d’AEQT. Totes aquestes formacions han estat possibles gràcies al finançament del Fons Social Europeu i la Diputació de Tarragona.

El curs, homologat i amb certificat de professionalitat, ha arribat enguany a la 6a edició i ha tingut una durada total de 556 hores, de les quals 370 són teòriques, 65 de matèries transversals, 80 de pràctiques professionals no laborals, 23 de manipulació de càrregues i 18 del curs AEQT. El curs ha contribuït a millorar la qualificació professional d’un grup de 15 persones, el 87% de les quals, són homes aturats de llarga durada la majoria, un 60 %, amb càrregues familiars. Quant a la nacionalitat dels alumnes, un 40% són espanyols, un 47% de Llatinoamèrica i un 13% del Magreb.

El 93% dels alumnes han finalitzat la formació. Un 60% ha trobat feina. Una persona ha continuat la formació de Grau Mig en electricitat. El 100% dels alumnes han valorat molt satisfactòriament el curs pels coneixements que els hi ha aportat.

Testimonis que donen valor

“Si pudiera cargar en el palet 700 kg de agradecimientos, lo haría” R.K
“És un curs que recomanaré als meus coneguts i amics sense cap dubte” J. M

2021-10-26T10:38:16+01:0026 d'octubre de 2021|0 Comentaris

Deixa Un Comentari

Go to Top