Esit FP – Escola Joan XXIII ha participat, un any més, en el programa de mentorittzació per a projectes amb finalitats socials de l’Associació EnergiaNaccion.

Aquest programa ha acollit en l’edició de 2021 a més de 200 estudiants que han presentat més d’una trentena de projectes. Per al desenvolupament d’aquests, els alumnes han comptat amb el suport directe d’un mentor, professional aportat per EnergiaNaccion. Amb la seva ajuda, els alumnes han presentat una sèrie de propostes amb fi social a les entitats per a les quals han fet el seu treball, que també han aportat el seu granet de sorra.

Dos dels quatre equips finalistes en el Demo Day d’aquest 27 de maig, procedeixen del nostre centre. Les entitats sobre les quals feien els seus projectes eren Assexora’t i la AECC, el projecte de la qual va ser el que va acabar guanyant el concurs plantejat per EnergiaNaccion, dotat de 150€ per a emprendre alguna de les accions proposades.

Sandra González, Ariadna López i Erik Andreas Calini són els integrants d’aquest grup guanyador, alumnes de primer curs del Cicle Formatiu de Grau Superior en Màrqueting i Publicitat.

Enhorabona!!