La nostra escola acaba de guanyar un projecte per la Formació Professional corresponent a la convocatòria del Ministerio de Educación y Formación Profesional amb ajuts destinats a la realització de projectes d’innovació i investigació aplicats i transferència del coneixement a la FP.

El projecte s’anomena: “El Fablab en la formación profesional, implementación en el currículo. Conectando personas con la fabricación digital”.

És un projecte que fem en col·laboració amb un altres entitats:

  • Fundació El LLindar de Cornellà de Llobregat
  • Peñascal Kooperatiba de Bilbao, centre de FP
  • BJ Adaptaciones, empresa amb projectes a més de 20 països de tot el mon, dedicada al disseny i fabricació de productes que posibiliten la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Els principals objectius del projecte són: Transformar les metodologies d’aprenentatge aportant coneixements innovadors i d’alta tecnologia, capacitar als alumnes i el professorat en les tècniques i metodologies que s’utilitzen al Fablab (impressió 3D, el tall làser, el control numèric-CNC, el tall de vinil, el prototipat electrònic, etc), Impulsar i crear una xarxa compartida de coneixement en Fabricació Digital.