El passat 17 de maig els alumnes de 1r d’Administració i Finances a primera hora del matí van fer la Sortida al Ple de l’Ajuntament de Reus, on van poder gaudir d’una sessió en directe amb l’alcaldessa, tots els regidors que el composen i els partits polítics de l’oposició seguint l’ordre del dia. Va ser una jornada diferent ja que vam viure in situ una manifestació del sindicat d’una empresa reivindicant els seus drets salarials. També vam veure com es debatien temes relacionats amb la ciutat i el funcionariat. 
Seguidament a les 11:00h vam anar a l’Arxiu Municipal on vam tenir una xerrada d’informació sobre l’entitat i després una visita guiada a les instal·lacions on vam poder veure in situ llibres, periòdics, manuscrits, fotografies i altres suports que daten des de 1400 en endavant. Hi havia fotografies en suport vidre, alguns documents de l’any 986, pergamins escrits a mà en català, llatí i castellà, documents de refugis antiaeris, cartells publicitaris antics, llibres comptables del 1400, plànols d’arquitectes famosos, llibres que recullen els impostos i taxes que pagaven la ciutadania…
Ens vam endinsar en una història passada inèdita de la ciutat en que va ser molt fàcil imaginar la vida d’aquella època!