Hem tingut la sort de conèixer a Maria Moya, Head of Brand and Marketing Media de PortAventura World. Ha estat un autèntic luxe escoltar com ha desgranat, de manera clara i concisa, les claus del màrqueting en una empresa referent en el nostre territori.

Ens ha explicat l’evolució de la seva àmplia trajectòria i com el treball realitzat en disseny gràfic, comunicació, brànding, accions b2b, posicionament en lineal, han suposat petites batalles que l’han format fins a arribar a la seva posició actual a Port Aventura World. De l’etapa actual ens ha acostat el seu dia a dia, ens ha permès conèixer com treballa aquest departament de màrqueting referent en el nostre entorn.

Hem pogut conversar sobre campanyes, de la importància d’acostar-se a un públic jove mitjançant accions allunyades del seu negoci com van poder ser les campanades amb Ibai, el lliurament de premis Món Esportiu o el festival Boombastic. Hem conegut algunes claus del seu treball amb llicències o les col·laboracions que desenvolupen amb agències – tant de l’entorn, com a multinacionals- i hem entès millor el per què de Nadal o l’Halloween al parc.
També ens ha donat temps per a parlar de la importància del seguiment als clients i dels seus programes de fidelització, així com de l’aparició de la intel·ligència artificial en el sector.

Finalment, ens ha transmès la importància de l’actitud en aquesta mena de treball, l’important que és tenir ganes de fer coses, de treballar molt, d’analitzar moltes dades, d’implicar-te en el dia a dia en una professió molt bonica al mateix temps que demandant. Ha estat tot un luxe poder comptar amb la visita de Maria!